Search
Close this search box.

Sommar på bryggeriet i Källsjö

Äntligen kan vi välkomna dig att besöka vår Smaklucka i Källsjö! Under försommaren har vi målat om huset och fixat en mysig uteservering för lata sommardagar.

Hela sommaren kommer vi ha öppet onsdag-söndag mellan 11-15. Här kommer man kunna smaka våra produkter, fika och äta grillmackor och handla i vår butik.

Utöver våra Sparkling teas kommer vi alltid att ha något skoj på gång bland annat en veckans iste och andra smakupplevelser som vi hittar på i vårt bryggeri. Kaffe får vi från våra grannar nästgårds på AVE kafferosteri. Det kommer finnas sött både för stora och små. Gårdsbutiken är såklart också öppen och utöver våra egna produkter försöker vi fylla på med andra lokala varor. Vi tar gärna emot tips på vad ni skulle vilja se mer av.

För den som vill kika in i bryggeriet, kommer vi ha visningar av det på lördagar.

Rosa bussen! För er som inte visste det så körde Mikael Rosa bussarna på 90 talet och vi har fått låna en av dem i sommar. Tanken med dem är att köra turer från Gekås två dagar i veckan för att få hit fler besökare och få upp ögonen för Källsjö och vad vi gör här.

Följ oss på instagram för mer information @kallsjo.bryggeri